Polaruniverset på Nicolai Scene

Gå en tur på den knagende is i Nordlysets skær

I oktober og november har ca. 500 børn fra Kolding Kommune deltaget i workshops på skolerne og i Nicolai for Børn, og sammen har de skabt en eventyrlig polarinstallation.
De store børn har udforsket refleksioner, filtre og spejlinger igennem lyd og video, og sammen har de skabt fine kunstværker, som indgår i et større kunstværk sammensat af de to kunstnere Robert Cole Rizzi og Niklas Gjersøe. Børnene fra Billedskolen og flere af kommunens yngste klasser har lavet fantastiske pingviner, som pryder isflagerne i Polaruniverset. Kommunens 0. klasser og børnehavebørn har været på besøg i Nicolai for Børn, hvor de har lavet selvlysende sild, som de efterfølgende har fodret til de sultne pingviner. Sidst men ikke mindst har de mellemste børn lavet tapeworkshops i Nicolai for Børn, og deres værker bliver udstillet i gården.
Du kan komme og opleve hele det eventyrlige Polarunivers og gå en tur på de knagende isflager i Nordlysets skær, og selvom det hele ser koldt ud, så behøver du ikke vinterstøvler og frakker, for det hele foregår ved stuetemperatur

Nicolai Scene

Nicolai Scene er Koldings akustiske scene med en lyd ud over det sædvanlige. Her kan du blandt andet opleve koncerter og foredrag.

Scenen kan også lånes af foreninger i Kolding Kommune. Den er egnet til klassisk og folkemusik, foredrag og dans.

Der er plads til 144 publikummer i scenen og mulighed for lån af lyd og mikrofoner.

Der er dog ikke teknisk personale til rådighed, når man låner scenen.

"Koldings akustiske scene med en lyd ud over det sædvanlige."

test

test

test

test

blblblblbllblblb